*Disclaimer: Please make sure to e-mail your CV to externalrelations@ifaace.nl after filling out the form below!

Stage Business Development

Even voorstellen: De organisatie

Onze organisatie een snel groeiende startup in Rotterdam. We zijn op een missie om elke medewerker zich verbonden te laten voelen met de organisatie waar hij of zij voor werkt. Tegenwoordig voelen veel medewerkers zich niet verbonden met het bedrijf waar zij werken. Een grote reden is omdat ze de juiste tools missen om hun medewerkers te bereiken en betrekken, zeker als het gaat om de nieuwe generatie medewerkers.

Om deze reden bouwen wij een compleet nieuw ‘medewerkers experience’ platform waar organisaties en medewerkers op een moderne manier met elkaar verbonden worden. Via ons platform en app kunnen organisaties met hun medewerkers communiceren, korte trainingen sturen, makkelijk roosters uploaden, feedback vragen en nog veel meer. We noemen onzelf hier daarom ook wel ‘de tofste app voor werk’!

We werken al met fantastische bedrijven als Gamma, Karwei, de Amsterdam Arena, New York Pizza en Albert Heijn. We zijn echter van plan om hier in de komende periode nog veel meer fans aan toe te voegen en daar hebben we jou voor nodig!

 

 Wat wij belangrijk vinden bij onze collega’s

Elke dag werken we met hetzelfde team aan onze gezamenlijke missie. We vinden het dan ook heel belangrijk om een geweldig team te bouwen. Wij vinden het belangrijk dat je een positieve mindset hebt, je een echte teamplayer bent en dat je echt wil streven om het beste uit jezelf en het bedrijf te halen!

 

Wat jij gaat doen

Jij gaat actief samenwerken met ons sales team om potentiële nieuwe klanten te identificeren en ze te overtuigen van onze kracht. Dit betekeny dat je o.a. onderzoek doet naar welke organisaties baat kunnen hebben bij onze diensten en contact met ze zoekt om te kijken hoe we ze het beste kunnen helpen. Je helpt het team met het voorbereiden van sales materialen en gaat samen op pad om een overtuigende pitch te doen. Daarnaast ondersteun je bestaande en nieuwe klanten bij het gebruik van onze applicatie.

 

Vereisten

Jouw profiel

  • De klant staat bij jou centraal en je vind het tof om ze te helpen het meeste uit onze diensten te halen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en kan dingen gedaan krijgen
  • Je kan zelfstandig en georganiseerd werken. Je behoudt het overzicht ook als je met meerdere dingen tegelijk bezig bent
  • Je bent leergierig, pakt snel dingen op en bent niet bang om je comfortzone te verleggen

 

Wat wij jou bieden

  • De mogelijkheid om jezelf snel te ontwikkelen doordat je echte verantwoordelijkheden krijgt
  • De kans om een permanent onderdeel te worden van het team na een succesvolle stage
  • De kans om actief mee te bouwen aan een snelgroeiende startup met internationale ambities.
  • Je wordt onderdeel van een ambitieus en all-round awesome team dat geen genoeg kan krijgen van elkaar de hele dag high-fives geven.
  • Een inspirerende werkomgeving op de ECE Campus temidden van meer dan 100 startups (inclusief bar, glijbaan en pingpong tafel).


Startdatum

Zo snel mogelijk.

Apply here!

Become a member! Become a sponsor! ESHCC Today

Events

20 Feb 19
Dies Natalis- ACE 37th Birthday!
20:30
22 Feb 19
Short trip 2019 to Helsinki
15:00
28 Feb 19
Let's Bounce @Jump XL
18:00
12 Mar 19
General Assembly
19:00
View all events
embrACE Magazine

Our partners